BFT Logistik og Ejendomme ApS - Theilgaards Torv 9 – 4600 Køge

LinkedIn

Facebook

Send os en besked

  BFT Logistik og Ejendomme ApS

  Theilgaards Torv 9
  DK – 4600 Køge

  cvr. 38913875

  Mail: info@bftlogistik.dk
  Telefon: +45 72 18 55 58

  Pålidelige og fleksible løsninger – hver dag

  BFT er en danskejet transportør med en unik og agil tilgang til logistik og transportservice.  I de seneste mange år har vi specialiseret os i håndtering af oddsize pakkeforsendelser til B2C såvel som B2B med 100% kundetilpassede løsninger. Vores unikke tilgang til transport indebærer, at ALLE varer bliver håndsorteret. Håndsortering sætter os i stand til at garantere sikker og varsom håndtering af alle typer af varer fra afhentning til levering.

  Med en vision om at tilbyde Danmarks bedste transport i tiden sætter vi en ære i altid at se fremad og udnytte de nyeste muligheder, hvad angår logistik- og planlægningsværktøjer såvel som andre løsninger, der kan optimere vores services, fremme bæredygtigheden og løfte kundeoplevelsen. Derfor investerer vi hvert år massivt i IT-udvikling, og er stolte af vores leverings- og returflowskoncept, som ligger med en leveringssikkerhed på +98%.

  Hos os leverer vi dag til dag, og slutkunden får altid en præadvisering med forventet leveringsinterval for dagen, helt ned til 4 timer – et leverings- interval, som vi løbende arbejder på at reducere. Vores omfattende og kunde-orienterede service løsninger indebærer bla.   SMS-advisering og et strømlinet tracking-system med interaktiv kommunikation med kunden og opfølgning på chaufførniveau.

  Med andre ord er slutkundens tilfredshed det altafgørende kvalitetskriterium for samtlige af BFTs services.